Nieuws

  • 3 nieuwsberichten

De ontwikkeling van Waterzeil: rust en comfort in een levendige omgeving

We zijn op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van het laatste stukje Spijkenisse Haven: Waterzeil. In dit deelplan worden circa 53 energieneutrale woningen gebouwd, samen met circa 26 luxe appartementen, welke samen een woonhof vormen in een levendige omgeving.

Waterzeil maakt deel uit van het rustige en kindvriendelijke Spijkenisse Haven. Tegelijkertijd heeft de wijk een stadse, historische allure. De statige architectuur van de panden knipoogt naar de havenpakhuizen van toen. De grondgebonden woningen zijn ideaal voor gezinnen: ruim, met meerdere slaapkamers en een privé achtertuin. Wil je liever gelijkvloers wonen? Dan bieden de appartementen alles wat je wilt: rust en comfort in een levendige omgeving. Alle woningen worden opgeleverd met een luxe keuken, badkamer en toilet naar keuze. Daarnaast beschikt iedere woning over een geheel eigen parkeerplaats. Zelfs een privé-ligplaats voor een eigen bootje behoort tot de mogelijkheden. Stel je voor: de deur uitstappen en zó wegvaren!

Wil je een oogje in het zeil houden? Neem een kijkje op www.waterzeil-spijkenisse.nl en meld je aan.

Rederij

Na het succesvolle Aak en Klipper presenteren wij het volgende deelplan; Rederij! Rederij zal bestaan uit ca.  22 energieneutrale, slimme kadewoningen en ca. 31 appartementen verdeeld over 2 gebouwen. 

Rederij is op dit moment nog in ontwikkeling, blijf ons de komende periode volgen zodat je op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen. Naar verwachting gaat Rederij na de zomer van 2022 in PreSale.

De Veerkade fase 2 uitverkocht!

Na een succesvolle Presale, waarbij alle woningen binnen 24 uur zijn gereserveerd, zijn inmiddels alle koop- en aannemingsovereenkomsten gesloten. Dat betekend dat alle 13 kadewoningen officieel zijn verkocht.

In de tweede helft van dit jaar (2021) zal gestart worden met de verhuur van de appartementen. Binnenkort meer hierover!