Nieuws

  • 6 nieuwsberichten
Waterzeil bouw fase 1 gestart

Bouw Waterzeil fase 1 feestelijk ingeluid

Op 15 mei vond de feestelijk handeling plaats van het bouwproject Waterzeil fase 1. Een bijzonder moment, waarbij kopers een boodschap mochten schrijven op de vloerplaat. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel.

De allerlaatste beschikbare appartementen!

Er zijn nog 3 appartementen beschikbaar in Waterzeil fase 1. Omdat dit nieuwbouwproject het sluitstuk van de gebiedsontwikkeling De Haven in Spijkenisse is, is dit de laatste mogelijkheid om hier een woning te bemachtigen. Wil je begin 2025 verhuizen? Schrijf je dan in via de projectwebsite óf neem direct contact op het verkoopteam.

Save the date: bezoek op 27 maart de bouwlocaties van Rederij en Waterzeil

Niets gaat boven een ervaring ter plekke! Daarom kun je op woensdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur de bouwplaatsen van de nieuwbouwprojecten Rederij en Waterzeil bezoeken. Tijdens deze open inloop kun je met de makelaars direct in gesprek over de laatste beschikbare woningen en je krijgt een kijkje achter de (bouw)schermen. Kortom: je bent van harte welkom!

Praktische zaken

Datum:              27 maart
Tijd:                   15:00 – 17:00 uur | Vrije inloop, aanmelden is niet nodig.
Adres:                Links en rechts van de bouwketen nabij Havenkade 12, 3201 LG Spijkenisse.

Veiligheid:         Bij Waterzeil wordt je bij de entree van de bouwplaats ontvangen. Bij Rederij krijg je ter
plekke een helm en veiligheidslaarzen. Kleine kinderen zijn niet toegestaan op de bouwplaats.

Parkeren:           Kom bij voorkeur met de fiets. Of parkeer in de wijk.

Rederij in vrije verkoop & start inloopmiddagen!

Het is zover; het team van Rederij heeft alle verkoopstukken gereed en we zijn in verkoop! 

De mensen die na eind maart vooruitlopend op de verkoopperiode alvast een woning gereserveerd hebben, zullen binnenkort uitgenodigd worden om de koopovereenkomst te tekenen. 

De nog beschikbare woningen zijn nu in de vrije verkoop. Wil jij ook wonen op deze unieke plek aan de Haven van Spijkenisse? Ga dan snel naar onze pagina met het aanbod en bekijk in de woningzoeker welke kadewoningen en appartementen nog beschikbaar zijn. Ben je geïnteresseerd in één van de beschikbare woningen? Neem dan contact op met één van de makelaars. Zij staan voor je klaar en staan je graag te woord!

Of kom op één van de donderdagen naar de inloopmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur in het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1. Daar zal het team je voorzien van alle gewenste informatie en al je vragen beantwoorden. Ze zitten elke donderdagmiddag klaar voor je.    

En de specialisten van VORM Sales & Finance staan natuurlijk nog altijd voor je klaar om je financiele mogelijkheden te verkennen, lees er meer over op onze pagina Verkoopproces

Succesvol verkoopevenement

Afgelopen donderdagavond vond het verkoopevenement plaats. Wij bedanken iedereen voor zijn of haar komst!

Het was een geslaagde bijeenkomst met lekkere koffie van een leuke ‘barista’, enthousiaste gesprekken met nieuwe belangstellenden en gezellige kennismakingen tussen mensen die reeds een woning gereserveerd hebben en in de toekomst elkaars buren worden. 

Wil jij ook wonen in Rederij, ga dan naar de woningzoeker op de projectsite om te zien welke woningen nog beschikbaar zijn en neem contact op met verkoopteam. De contactgegevens vind je onderaan de homepage van Rederij.

20 april: verkoopevenement Rederij & woning reserveren nog tot 7 mei mogelijk! 

Op donderdag 20 april zet team Rederij de deuren open om jou alles te laten zien en te vertellen over dit mooie project, het laatste project direct aan het water in de haven van Spijkenisse! Het verkoopevenement zal plaatsvinden op donderdag 20 april in het ‘Elementenhuis’. Je bent tussen 17:00 en 19:00 van harte welkom aan de Hongerlandsedijk 1.  

Er is die avond een uitgebreid ontwikkel- en verkoopteam van Rederij aanwezig om al je vragen over de woningen en de wijk te beantwoorden. Graag geven zij toelichting over de unieke ligging van het project, de energiebesparende maatregelen in de woningen en leggen ze uit hoe de plattegronden in elkaar zitten. Ook kun je met specialisten in gesprek over de ‘haalbaarheid’ van het kopen van een huis in deze bijzondere tijd. En heel leuk: de officiële verkoopbrochure van Rederij is voor het eerst beschikbaar.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

  • Tot en met 7 mei blijft het nog steeds mogelijk om een oriëntatiegesprek in te plannen met VORM Sales & Finance. In dit gesprek komen je hypotheekmogelijkheden uitgebreid aan de orde. Heeft dit gesprek een positieve afloop, dan kun je vooruitlopend op de Start Verkoop direct jouw droomwoning reserveren. De woning komt dan niet in verkoop. Als je na het oriëntatiegesprek nog geen woning wilt reserveren, kan je kosteloos voorrangskandidaat worden.
  • Op 8 mei zal voor de voorrangskandidaten de toewijzing van de woningen plaatsvinden. De gelukkigen zullen dan uitgenodigd worden voor een verkoopgesprek.
  • Vervolgens gaat Rederij vanaf 8 mei in de vrije verkoop. Vanaf die datum zal het mogelijk zijn om je via de projectwebsite in te schrijven voor een woning. Deze inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld voor het plannen van de verkoopgesprekken. 

Op de pagina verkoopproces op de website van Rederij lees je hier meer over. 

Graag begroet Team Rederij je op 20 april in het Elementenhuis, je bent van harte welkom. Bereid je bezoek voor bestudeer in de woningzoeker van Rederij alvast het complete aanbod en de prijzen!

Informatiebijeenkomst – dinsdag 28 maart

De koopsommen van Waterzeil staan online. Je kunt het aanbod bekijken op de website en je woningvoorkeur doorgeven via de accountomgeving. Het projectteam van Waterzeil en de financiële coaches van NEXTHome vertellen je tijdens de informatiebijeenkomst op 28 maart graag meer over de woningtypes, het plan en de financiering. Je bent van harte welkom om hier je vragen te stellen. Aanmelden is mogelijk via je persoonlijke account op de website. 
Locatie: Het Elementenhuis – Hongerlandsedijk 1, Spijkenisse
Tijdstip: 17. 30 – 18.30 uur

HYPOTHEEKADVIES NEXTHOME
Benieuwd of een woning in Waterzeil voor jou haalbaar en betaalbaar is? Plan dan een oriëntatiegesprek in met de financiële coaches van NEXTHome. Hier kun je direct het certificaat ‘Financiële Haalbaarheid’ verkrijgen, waarmee je tijdens de toewijzing voorrang krijgt op een woning. Je kunt kosteloos en vrijblijvend een gesprek inplannen via de accountomgeving op de website, of telefonisch contact opnemen via het nummer: 0186 745 772.