Rederij in vrije verkoop & start inloopmiddagen!

Het is zover; het team van Rederij heeft alle verkoopstukken gereed en we zijn in verkoop! 

De mensen die na eind maart vooruitlopend op de verkoopperiode alvast een woning gereserveerd hebben, zullen binnenkort uitgenodigd worden om de koopovereenkomst te tekenen. 

De nog beschikbare woningen zijn nu in de vrije verkoop. Wil jij ook wonen op deze unieke plek aan de Haven van Spijkenisse? Ga dan snel naar onze pagina met het aanbod en bekijk in de woningzoeker welke kadewoningen en appartementen nog beschikbaar zijn. Ben je geïnteresseerd in één van de beschikbare woningen? Neem dan contact op met één van de makelaars. Zij staan voor je klaar en staan je graag te woord!

Of kom op één van de donderdagen naar de inloopmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur in het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1. Daar zal het team je voorzien van alle gewenste informatie en al je vragen beantwoorden. Ze zitten elke donderdagmiddag klaar voor je.    

En de specialisten van VORM Sales & Finance staan natuurlijk nog altijd voor je klaar om je financiele mogelijkheden te verkennen, lees er meer over op onze pagina Verkoopproces