20 april: verkoopevenement Rederij & woning reserveren nog tot 7 mei mogelijk! 

Op donderdag 20 april zet team Rederij de deuren open om jou alles te laten zien en te vertellen over dit mooie project, het laatste project direct aan het water in de haven van Spijkenisse! Het verkoopevenement zal plaatsvinden op donderdag 20 april in het ‘Elementenhuis’. Je bent tussen 17:00 en 19:00 van harte welkom aan de Hongerlandsedijk 1.  

Er is die avond een uitgebreid ontwikkel- en verkoopteam van Rederij aanwezig om al je vragen over de woningen en de wijk te beantwoorden. Graag geven zij toelichting over de unieke ligging van het project, de energiebesparende maatregelen in de woningen en leggen ze uit hoe de plattegronden in elkaar zitten. Ook kun je met specialisten in gesprek over de ‘haalbaarheid’ van het kopen van een huis in deze bijzondere tijd. En heel leuk: de officiële verkoopbrochure van Rederij is voor het eerst beschikbaar.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

  • Tot en met 7 mei blijft het nog steeds mogelijk om een oriëntatiegesprek in te plannen met VORM Sales & Finance. In dit gesprek komen je hypotheekmogelijkheden uitgebreid aan de orde. Heeft dit gesprek een positieve afloop, dan kun je vooruitlopend op de Start Verkoop direct jouw droomwoning reserveren. De woning komt dan niet in verkoop. Als je na het oriëntatiegesprek nog geen woning wilt reserveren, kan je kosteloos voorrangskandidaat worden.
  • Op 8 mei zal voor de voorrangskandidaten de toewijzing van de woningen plaatsvinden. De gelukkigen zullen dan uitgenodigd worden voor een verkoopgesprek.
  • Vervolgens gaat Rederij vanaf 8 mei in de vrije verkoop. Vanaf die datum zal het mogelijk zijn om je via de projectwebsite in te schrijven voor een woning. Deze inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld voor het plannen van de verkoopgesprekken. 

Op de pagina verkoopproces op de website van Rederij lees je hier meer over. 

Graag begroet Team Rederij je op 20 april in het Elementenhuis, je bent van harte welkom. Bereid je bezoek voor bestudeer in de woningzoeker van Rederij alvast het complete aanbod en de prijzen!