.

De Kadewoningen

van De Veerkade fase 2

In de tweede fase van De Veerkade komen kadewoningen met dezelfde verfijnde architectuur als in de eerste fase. Aan de binnenkant doen we het echter net iets anders, want er valt nu nog meer te kiezen!

In deze fase is er keus uit twee woningtypen: De Videwoning en De Stadswoning. Beide woningtypen zijn 12 meter diep en hebben een beukmaat van ca. 5,4 meter. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een tuin van ca. 14 meter diep met daarachter een garage of berging en ruimte om op eigen terrein te parkeren.

Hoe werkt het

Alle Kadewoningen zijn onderverdeeld in 13 bouwnummers, waarbij je zelf kan kiezen welk woningtype je wilt. Nadat je een bouwnummer en een woningtype hebt gekozen, kan je de woning verder aanpassen met een aantal ruwbouwopties. Om de woning vervolgens echt helemaal naar jouw wens te maken kan je in het koperskeuzetraject de woning verder verfijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuken, de badkamer, het toilet en de binnendeuren

Om er zeker van te zijn dat er een gevarieerd beeld ontstaat, hebben wij alvast wat variatie aangebracht. Zo heeft een aantal woningen een extra zolderverdieping en hebben de hoekwoningen net een andere indeling.

Aanbod

You need to define some clickable areas for your image.

De ruime Stadswoning

De Stadswoning is ideaal voor wie alle ruimte nodig heeft om te wonen.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, de badkamer en separaat toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer en een vrij indeelbare ruimte.

De lichte Videwoning

De Videwoning is speciaal ontworpen voor een unieke woonbeleving.

De begane grond is voorzien van een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich de videkamer, een ruime slaapkamer en toilet. De derde verdieping bevat drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet.

Energieneutraal

Alle woningen aan De Veerkade zijn voorbereidt op een duurzame toekomst. Zo worden de woningen (vanzelfsprekend) uitgevoerd zonder gasaansluiting. Daarnaast wordt de woning voorzien van hoogwaardige isolatie, waaronder driedubbele beglazing, en wordt de woning voorzien van een uitgekiend installatiesysteem met o.a. een bodemwarmtepomp, wtw-ventilatie, zonnepanelen en een douchepijp-wtw.

Wist je dat het financieren van een energieneutrale woning nóg voordeliger is? Zo betaal je bij een Triodos Klimaat Plus Hypotheek nog maar 1,05% rente bij een looptijd van 10 jaar. Bij 20-jaars rente is dit 1,35% (rentestand november 2020).

.