De ruime Stadswoning

Een ruime, moderne en complete eengezinswoning met genoeg ruimte om te leven. De Stadswoning heeft het allemaal. Deze woning heeft drie verdiepingen die je naar eigen inzicht geheel kan benutten. Op de begane grond is de ruime woonkamer met open keuken. Via de schuifpui stap je de zeer ruime tuin in en is het op een zomerse dag volop genieten.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Op deze verdieping kan je naar wens de badkamer naar het midden van de woning verplaatsen om zo een extra slaapkamer te creëren.

Op de tweede verdieping is standaard is nog meer ruimte om de woning zelf in te delen. Er bevindt zich hier standaard één slaapkamer, maar er is ruimte voor nog meer! Een extra badkamer ensuite? Een werkkamer? Een logeerkamer? Het kan allemaal!

De hoekwoning

Woonoppervlak: 171 m2 | 4 slaapkamer

De tussenwoning

Woonoppervlak: 171 m2 | 4 slaapkamer

De woning met kap

Woonoppervlak: 202 m2 | 5 slaapkamer

Opties

Alle stadswoningen worden aangeboden met diverse ruwbouwopties zodat jij jouw woning helemaal naar wens aan kan passen.

Wil je bijvoorbeeld een grotere woonkamer, dan kan je kiezen voor een uitbouw. Wellicht heb je behoefte aan een extra slaapkamer, dan kan de badkamer op de eerste verdieping verplaatsen zodat je een extra kamer creëert.

De woningen worden reeds compleet met keuken, toiletten en badkamer opgeleverd. Tijdens het koperskeuzetraject krijg je alle ruimte om dit naar eigen wens verder vorm te geven.

Kies er optioneel voor om de badkamer in het midden van de woning te plaatsen en creëer een extra slaapkamer!