De lichte Videwoningen

Altijd al die grote kroonluchter, gigantische boekenkast of grote planten in huis willen hebben? Of die industriële look in je interieur willen creëren? In de ruime en lichte videwoning kan het.

De woningen hebben een woonoppervlak van circa 160 m². Door de vide en de raampartij aan zowel voor- als achterzijde van de woning is ruimte en licht gegarandeerd. De vide is een echte eyecatcher en creëert het WAUW gevoel als je de woning binnen stapt. Vanuit de videkamer op de eerste verdieping kijk je prachtig uit over de Veerkade.

Op de eerste verdieping bevindt zich ook de masterbedroom welke standaard is voorzien van een inloopkast. Toch liever ook op deze verdieping een badkamer? Dan kan er optioneel gekozen worden om van de inloopkast een badkamer te maken.

Op de tweede verdieping bevinden zich de overige slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet.

De hoekwoning

Woonoppervlak: ca. 162 m2 | 4 slaapkamers

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

De tussenwoning

Woonoppervlak: ca. 162 m2 | 4 slaapkamers

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

De woning met kap

Woonoppervlak: ca. 192 m2 | 4 slaapkamers

Als je ervoor kiest om de Stadswoning met kap om te zetten naar een Videwoning dan wordt de woning standaard met twee badkamers uitgevoerd; een ruime badkamer op de eerste verdieping én een kleinere badkamer op de tweede verdieping.

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

3e verdieping

Opties

Alle videwoningen worden aangeboden met diverse ruwbouwopties zodat jij jouw woning helemaal naar wens aan kan passen.

Met een uitbouw kan je bijvoorbeeld de woonkamer nog groter maken zodat je jouw inrichting nog meer de ruimte kan geven. Heb je een groot gezin en wil je ‘s-ochtends niet in de rij staan voor de badkamer? Kies dan voor de extra badkamer op de eerste verdieping.

De woningen worden reeds compleet met keuken, toiletten en badkamer opgeleverd. Tijdens het koperskeuzetraject krijg je alle ruimte om dit naar eigen wens verder vorm te geven.