De Kadewoningen

van De Veerkade fase 2

In de tweede fase van De Veerkade komen kadewoningen met dezelfde verfijnde architectuur als in de eerste fase. Aan de binnenkant doen we het echter net iets anders, want er valt nu nog meer te kiezen!

In deze fase is er keus uit twee woningtypen: De Videwoning en De Stadswoning. Beide woningtypen zijn 12 meter diep en hebben een beukmaat van ca. 5,4 meter. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een tuin van ca. 14 meter diep met daarachter een garage of berging en ruimte om op eigen terrein te parkeren.

Op dit moment wordt er nog druk aan het ontwerp gewerkt. Desalniettemin willen wij je niet laten wachten en laten wij onderstaand alvast wat van de woningen zien.

.

De Videwoning

Altijd al die grote kroonluchter, gigantische boekenkast of grote planten in huis willen hebben? Of die industriële look in je interieur willen creëren? In de ruime en lichte videwoning kan het.

De woningen hebben een woonoppervlak van circa 160 m². Door de vide en de raampartij aan zowel voor- als achterzijde van de woning is ruimte en licht gegarandeerd. De vide is een echte eyecatcher en creëert het WAUW gevoel als je de woning binnen stapt. Vanuit de videkamer op de eerste verdieping kijk je prachtig uit over de Veerkade.

Op de eerste verdieping bevindt zich ook de masterbedroom welke standaard is voorzien van een inloopkast. Toch liever ook op deze verdieping een badkamer? Dan kan er optioneel gekozen worden om van de inloopkast een badkamer te maken.

Op de tweede verdieping bevinden zich de overige slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet.

.

De Stadswoning

Een ruime, moderne en complete eengezinswoning met genoeg ruimte om te leven. De Stadswoning heeft het allemaal. Deze woning heeft drie verdiepingen die je naar eigen inzicht geheel kan benutten. Op de begane grond is de ruime woonkamer met open keuken. Via de schuifpui stap je de zeer ruime tuin in en is het op een zomerse dag volop genieten.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Op deze verdieping kan je naar wens de badkamer naar het midden van de woning verplaatsen om zo een extra slaapkamer te creëren.

Op de tweede verdieping is standaard is nog meer ruimte om de woning zelf in te delen. Er bevindt zich hier standaard één slaapkamer, maar er is ruimte voor nog meer! Een extra badkamer ensuite? Een werkkamer? Een logeerkamer? Het kan allemaal!

.

Planning

Op dit moment wordt er nog druk gewerkt aan de verdere uitwerking van het plan. Daarnaast loopt er momenteel een bestemmingsplanprocedure om de realisatie van de woning daadwerkelijk mogelijk te maken.

De verwachting is dat de woning net na de zomervakantie in verkoop gaan. Mogelijk zal hieraan voorafgaand een Presale plaatsvinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om van het laatste nieuws op de hoogte te blijven.

Energieneutraal

Alle woningen aan De Veerkade zijn voorbereidt op een duurzame toekomst. Zo worden de woningen (vanzelfsprekend) uitgevoerd zonder gasaansluiting. Daarnaast wordt de woning voorzien van hoogwaardige isolatie, waaronder driedubbele beglazing, en wordt de woning voorzien van een uitgekiend installatiesysteem met o.a. een bodemwarmtepomp, wtw-ventilatie, zonnepanelen en een douchepijp-wtw.

Wist je dat het financieren van een energieneutrale woning nóg voordeliger is? Zo betaal je bij een Triodos Klimaat Plus Hypotheek nog maar 1% rente (rentestand maart 2020) bij een looptijd van 10 jaar!

Binnenkort meer!

Naast de keuze uit een Videwoning of een Stadswoning, zijn er in deze fase nog een aantal variaties mogelijk. Zo is er de keus om de Stadswoning van een extra slaapkamer te voorzien en wordt een aantal woningen uitgevoerd met extra zolderverdieping waardoor er nog meer woonruimte ontstaat. Ook komt er een Videwoning XL met een royaal woonoppervlak van ca. 210 m2.

Hou deze website dus goed in de gaten!

.