De Veerkade:

Statig wonen aan een prachtige haven

Wonen aan een haven krijgt in Spijkenisse een hele andere betekenis. Waar de industrie die vaart over de Oude Maas binnen handbereik is, woont u in De Haven Spijkenisse in De Elementen straks statig aan de kade. Aan de Veerkade woont u rustig en heeft u prachtig uitzicht over een charmante binnenhaven.

Deelgebied De Veerkade bestaat in totaal uit circa 116 woningen en appartementen en kent een divers aanbod in verschillende stijlen. De Veerkade bestaat uit diverse appartementengebouwen en kadewoningen. De eerste fase van Veerkade, met 31 appartementen en 18 kadewoningen, is inmiddels geheel uitverkocht en in aanbouw.

De tweede fase van De Veerkade bestaat uit 13 kadewoningen is inmiddels ook uitverkocht. De huurappartementen in deze fase gaan in de tweede helft van 2021 in verhuur.

Welke keuze u ook maakt, wonen aan de Veerkade in Spijkenisse is een genot. Comfortabel, sfeervol en een knipoog naar de rijke historie die de omgeving kent. Veerkade is gelegen aan de Oude Maas en ligt op loopafstand van het centrum van Spijkenisse. Dit staat garant voor vele voorzieningen, zoals diverse scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en het nieuwe theater.

.