Veerkade

Wonen aan een haven krijgt in Spijkenisse een hele andere betekenis. Waar de industrie die vaart over de Oude Maas binnen handbereik is, woont u in De Haven Spijkenisse in De Elementen straks statig aan de kade. Aan de Veerkade woont u rustig en heeft u prachtig uitzicht over een charmante binnenhaven.

Lees verder

De Veerkade: Statig wonen aan een prachtige haven

De Veerkade bestaat uit diverse appartementengebouwen en kadewoningen. De eerste fase van de Veerkade, met 31 appartementen en 18 kadewoningen, is inmiddels geheel gerealiseerd en opgeleverd. De tweede fase van De Veerkade bestaat uit 13 kadewoningen en 26 appartementen en is momenteel in aanbouw. De huurappartementen in de tweede fase gaan in het najaar van 2022 in de verhuur.

De derde fase van De Veerkade bestaat uit 17 kadewoningen en 19 appartementen. De verwachtte start verkoop van deze woningen is in het najaar van 2022.

Waterzeil

Waterzeil

Wonen in nautische sferen Naar projectwebsite

Het comfort en de luxe van nieuwbouw. De sfeer van een oude jachthaven. Rust, maar ook reuring, en de Oude Maas om de hoek. Dat is wonen in Waterzeil, op misschien wel de leukste plek van Spijkenisse.

Lees verder

Wonen in nautische sferen

Op de laatste vrije plot in De Haven Spijkenisse komen 79 nieuwe koopwoningen. Het gaat om een mix van grondgebonden eengezinswoningen en luxe appartementen, die samen een woonhof vormen. Waterzeil maakt deel uit van een rustige, kindvriendelijke wijk aan het water. Maar wel met een stadse, historische allure. De statige architectuur van de panden knipoogt naar de havenpakhuizen van toen.

De grondgebonden woningen zijn ideaal voor gezinnen: ruim, met meerdere slaapkamers en een privé achtertuin. Wil je liever gelijkvloers wonen? Dan bieden de appartementen alles wat je wilt: comfort en rust in een levendige omgeving. Alle woningen worden opgeleverd inclusief keuken, badkamer en toilet naar keuze en bij elke woning hoort een eigen parkeerplaats.

Rederij

Rederij is de derde en laatste fase van het deelgebied de Haven. Het project zal bestaan uit kadewoningen en Appartementen. De woningen zijn energieneutraal. Helemaal klaar voor de toekomst dus!

Lees verder

Rederij

In Rederij zullen kadewoningen en appartementen te vinden zijn. De woningen zijn natuurlijk energieneutraal, en daar mee helemaal klaar voor de toekomst.