Rustig wonen aan een levendige haven

De kadewoningen zijn 5.40 of 6.00 meter breed en zijn 12 meter diep. Variërend tussen 156 en 205 m2 zijn dit zeer ruime woningen. Op de begane grond heeft u een ruime woonkamer, open keuken en eethoek die grenst aan de kade of aan de 14 meter diepe tuin. De vide is een echte eyecatcher en creëert het WAUW gevoel als je de woning binnen stapt. De videkamer op de 1e verdieping is vrij door u in te delen, van waaruit u prachtig uitkijkt op de dobberende boten in de haven en wandelende mensen over de kade.

Op de 1e verdieping en 2e verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. Aan de achterzijde van de videwoningen ligt een ruime achtertuin, waarbij zich aan de achterzijde een grote buitenberging/garage bevindt, die optioneel ook kan worden ingericht als bijvoorbeeld werkruimte. Aan de voorzijde van de garage is ruimte op eigen terrein om uw auto(s) te parkeren.

Wonen en Werken

Heeft u een eigen onderneming of praktijk en wilt thuis of dicht bij huis werken?

Met een simpele ingreep is de ruimte aan de kade af te scheiden van de rest van de woning. Ook is het mogelijk om de berging/garage aan de achterzijde als werkruimte in te richten.