Als een wachter uitkijken over De Haven

Langs de kades van De Haven Spijkenisse, tussen de speelse gevels van de kadewoningen, oogt dit appartementengebouw als wachter. Op de kop van de kade kijkt dit gebouw uit over de Oude Maas en houdt het toeziend oog over de recreatieve boten die de Kraanvogelbrug passeren en De Haven Spijkenisse binnenvaren. Dit geldt voor de hoog én laaggelegen appartementen. Iedere verdieping kijkt uit over de binnenhaven en de langgerekte kade. En met de keuze uit één of twee terrassen of balkons, vindt u altijd een lekkere plek om van de dobberende boten en wandelende mensen over de kade te genieten. Een rustige plek in een bruisende omgeving!

De appartementen zijn beschikbaar in verschillende groottes en varianten; van circa 72 m2 tot 184 m2. Appartementen die daarnaast ook nog eens aan te passen zijn met verschillende indelingsmogelijkheden en een uitgebreide optielijst. Zo is een tweede badkamer en een extra slaapkamer makkelijk gezegd én makkelijk gedaan.

Wonen en Werken

Heeft u een eigen onderneming en wilt u dicht bij huis werken? De begane grond van het appartementengebouw bevat een plint aan bedrijfsruimtes en daardoor perfect om een eigen kantoor te beginnen.