Succesvolle Pre-sale

Pre-sale De Veerkade voorbij, nog twee woningen beschikbaar

Na een uiterst succesvolle PreSale  op 23 maart jl. kunnen wij u melden dat wij binnen 1 maand voor bijna alle woningen een reserveringsovereenkomst hebben gesloten.

Nog steeds overdonderd door dit succes kunnen wij u melden dat op dit moment deze reserveringskandidaten uitgenodigd worden om de “echte” koop- en aannemingsovereenkomst te ondertekenen. Het is de bedoeling dat in oktober wordt begonnen met de heiwerkzaamheden van fase 1.

Omdat er nog maar 2 woningen in deze fase beschikbaar zijn hebben wij daarom besloten om geen start verkoop meer te organiseren. Deze 2 woningen gaan vanaf heden in de vrije verkoop en zijn beschikbaar voor iedere gegadigde.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met één van de makelaars. Wees er snel bij want weg is weg en wonen aan de Oude Maas, wie wil dat nou niet?

De Veerkade fase 2

Door de grote belangstelling voor fase 1 van De Veerkade zijn wij inmiddels ook gestart met de eerste ontwerpschetsen voor de tweede fase. Ook in deze fase worden energieneutrale woningen en energiezuinige appartementen gerealiseerd. Mogelijk gaan de woningen en appartementen er anders uitzien. Eén ding staat in ieder geval vast: ook deze woningen liggen aan de nieuwe sfeervolle binnenhaven!

Wilt u op de hoogte blijven van wat fase 2 u kan gaan bieden? Blijf dan vooral ingeschreven voor deze nieuwsbrief.