START PRESALE – reminder en procedure


wanneer:zaterdag 23 maart
tijd:11.00 tot 13.00 uur
locatie:Het Elementenhuis
Hongerlandsedijk 1
Spijkenisse

Zaterdag 23 maart start de PreSale voor de kadewoningen en appartementen van De Veerkade! Op deze dag bent u tussen 11.00 uur 13.00 uur dan ook van harte welkom in het Elementenhuis. 

Hier zullen wij alle kadewoningen en appartementen aan u presenteren en vertellen wij natuurlijk ook graag alles over de prijzen, het afwerkingsniveau, de duurzaamheid en de financieringsmogelijkheden bij energieneutrale nieuwbouw. Ook kunt u terecht voor al uw vragen over het plan.

De PreSale periode
Tijdens de PreSale kunt u een afspraak maken met NEXTHome voor een kennismakingsgesprek. NEXTHome beoordeelt of u de door u gewenste woning kunt financieren. NEXTHome is betrokken bij dit project vanwege hun deskundigheid op het gebied van financiering van duurzame woningen. U heeft uiteraard niet de verplichting om uw hypotheek voor een woning aan De Veerkade bij NEXTHome af te sluiten.

Aan het einde van het kennismakingsgesprek kunnen er 3 uitkomsten zijn:
  • U kunt of wilt niet verder met de woning omdat u óf de maandlasten te hoog vindt óf omdat u de benodigde hypotheek naar verwachting niet kunt krijgen / niet vastgesteld kan worden of u de benodigde hypotheek kunt krijgen.
  • U kunt zich opgeven als voorrangskandidaat.
  • U kunt de woning van uw keuze reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst, uiteraard alleen maar als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat.Het is niet mogelijk een woning te reserveren vóór het gesprek met NEXTHome heeft plaatsgevonden. Denkt u er over om te reserveren, dan is het verstandig om voor het gesprek aan te geven in welke bouwnummers u geïnteresseerd bent.

Wij houden u uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte tijdens de PreSale periode. Zijn alle woningen van uw voorkeur al gereserveerd, dan ontvangt u hierover een bericht van NEXTHome. NEXTHome  zal er alles aan doen zo spoedig mogelijk met u in gesprek te gaan, uiteraard wordt er hierbij ook mogelijk een beroep gedaan op uw flexibiliteit.

Als er meer kopers dan woningen zijn kunnen teleurstellingen uiteraard niet worden voorkomen.