De Veerkade fase 2 nog dit jaar in verkoop!

Dit najaar is het zover. Dan gaat de tweede fase van De Veerkade in verkoop! 13 zeer riante Kadewoningen, allemaal energieneutraal en gelegen aan een schitterende en levendige kade. 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de technische uitwerking van het plan en bevindt het bestemmingsplan zich in de afrondende fase. De komende periode zullen wij je alles gaan vertellen over de woningen. Zo maken wij binnenkort de prijzen bekent, laten we je de definitieve plattegronden zien en vertellen wij je alles over wat wonen aan De Veerkade zo leuk maakt!

Nieuwe impressies

De Kadewoningen van fase 2 lijken op de woningen van de voorgaande fase, maar verschillen toch op sommige punten, zowel in de woning als daarbuiten. Daarom hebben wij nieuwe impressies op de website geplaatst. Zo kan je alvast kijken welke Kadewoning jouw voorkeur heeft.

Compleet, duurzaam en slim

Ook in deze fase zijn de woningen – zoals je mag verwachten – compleet en duurzaam. Zo worden alle kadewoningen standaard voorzien van een complete keuken, een luxe badkamer en eveneens luxe afgewerkte toiletten. Daarnaast heb je altijd een parkeerplaats, want bij de woning zit standaard een garage én een parkeerplaats op eigen terrein.

De woningen zijn met een prestatiecoëfficiënt van 0,0 energieneutraal. Kort gezegd betekent dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lage energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen bijvoorbeeld voorzien van een bodemwarmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, triple beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd.

Wist je dat een aantal banken meer financieringsruimte geeft bij de aankoop van een duurzame woning? Zo betaal je bij een Triodos Klimaat Plus Hypotheek nog maar 1,05% rente (rentestand oktober 2020) bij een looptijd van 10 jaar!