Veerkade: Statig wonen aan een prachtige haven

Wonen aan een haven krijgt in Spijkenisse een hele andere betekenis. Waar de industrie die vaart over de Oude Maas binnen handbereik is, woont u in De Haven Spijkenisse in De Elementen straks statig aan de kade. Aan de Veerkade woont u rustig en heeft u prachtig uitzicht over een charmante binnenhaven.

Het project bestaat in totaal uit circa 116 woningen en appartementen en kent een divers aanbod in verschillende stijlen. Veerkade bestaat onder andere uit een appartementencomplex en kadewoningen. De eerste fase van Veerkade zal bestaan uit het appartementencomplex De Fabriek welke beschikt over 31 appartementen, met een woonoppervlakte variërend van ca. 72 m2 tot circa 184 m2. Verder zullen er in de eerste fase zeer royale kadewoningen vanaf circa 160 m2 worden gerealiseerd welke uitblinken in ruimte. Door de open vide ontstaat er een mooie lichtinval op meerdere verdiepingen. Ook zijn deze woningen voorzien van een ruime achtertuin en aparte berging. Uw auto kunt u achter op uw eigen terrein kwijt. Zo hoeft u nooit op zoek naar een parkeerplaats.

Welke keuze u ook maakt, wonen aan de Veerkade in Spijkenisse is een genot. Comfortabel, sfeervol en een knipoog naar de rijke historie die de omgeving kent. Veerkade is gelegen aan de Oude Maas en ligt op loopafstand van het centrum van Spijkenisse. Dit staat garant voor vele voorzieningen, zoals diverse scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en het nieuwe theater.

Kenmerken van de kadewoningen:
– woonoppervlakte variërend tussen circa 160 m2 en 215 m2
– mooie videkamer op de 1e verdieping
– royale achtertuin
– keuze uit 5,4 of 6,0 meter breed en 12 meter diepe woning
– royale achtertuin van circa 14 meter diep en garage
– ruime kavels tot circa 235 m2

Kenmerken van de appartementen:
– fantastisch uitzicht over het water
– woonoppervlakte van circa 72 m2 tot 184 m2
– mooie ruime balkons
– ruime woonkamer met open keuken