Aanbod De Veerkade fase 2 online

Het aanbod van de kadewoningen van De Veerkade FASE 2 staat online! Op de website kan je nu alles zien en lezen over het woningaanbod.

In de tweede fase van De Veerkade komen kadewoningen met dezelfde verfijnde architectuur als in de eerste fase. Aan de binnenkant doen we het echter net iets anders, want er valt nu nog meer te kiezen!

In deze fase is er namelijk keus uit twee woningtypen: De Videwoning en De Stadswoning. Beide woningtypen zijn 12 meter diep en hebben een beukmaat van ca. 5,4 meter. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een tuin van ca. 14 meter diep met daarachter een garage of berging en ruimte om op eigen terrein te parkeren.

Duurzaam en compleet

Ook in deze fase zijn de woningen – zoals je mag verwachten – compleet en duurzaam. Zo worden alle kadewoningen standaard voorzien van een complete keuken, een luxe badkamer en eveneens luxe afgewerkte toiletten. Daarnaast heb je altijd een parkeerplaats, want bij de woning zit standaard een garage én een parkeerplaats op eigen terrein. 

De woningen zijn met een prestatiecoëfficiënt van 0,0 energieneutraal. Kort gezegd betekend dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lage energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen bijvoorbeeld voorzien van een bodemwarmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, triple beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd.

Wist je dat een aantal banken meer financieringsruimte geeft bij de aankoop van een duurzame woning? Zo betaal je bij een Triodos Klimaat Plus Hypotheek nog maar 1,15% rente (rentestand mei 2020) bij een looptijd van 10 jaar!