Wonen in Botter: 10 stijlvolle Havenwoningen en 28 charmante Dokwoningen

Botter is het derde deel van De Haven dat in verkoop gaat. Het ligt direct aan de eerste havenkom. In Botter worden 10 stijlvolle Havenwoningen en 28 charmante Dokwoningen gerealiseerd.

HAVENWONINGEN

De havenwoningen komen in drie verschillende grondgebonden woningtypen voor. Van stoere Pakhuizen, sfeervolle Kadewoningen en stijlvolle Herenpanden. Met woonoppervlaktes vanaf circa 170 vierkante meter blinken deze woningen uit in ruimte. Met drie volledige verdiepingen zijn deze huizen zelfs ruimer en luxer dan een flinke tweekapper. Bovendien kunnen toekomstige bewoners van deze woningen ├ęcht hun eigen thuis maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor extra ruime slaapkamers of meerdere badkamers.

DOKWONINGEN

De zogenoemde dokwoningen van het project Botter hebben de charme die je tegen kan komen in lokaal vissersdorp op gewoon een gezellige buurt. Afgewerkt met klassieke gevels voorzien van rijke details. De dokwoningen komen in twee verschillende grondgebonden woningtypen voor; Bouwdokwoningen en Droogdokwoningen. De Bouwdokwoningen krijgen een beukmaat van 5,7 meter en een oppervlakte van circa 133-138 vierkante meter. De Droogdokwoningen krijgen een beukmaat van 5,4 meter en een oppervlakte van circa 125 tot 130 vierkante meter. Beneden het plezier van een ruime woonkamer met open keuken, op de eerste verdieping drie slaapkamers en de badkamer. En dan is er nog een zolderverdieping die naar eigen idee kan worden vormgegeven.